WIE ZIJN WIJ?

OVER ONS

Hoe fijn is het om van je hobby je werk te maken?! Een jonge, ambitieuze ondernemer en inmiddels ervaren specialist in particuliere en bedrijfsmatige lucht/lucht warmtepompen (airconditioners). Een perfectionist die alleen kwaliteit levert en niet voor de snelle winst gaat, zo is DVL Klimaattechniek ontstaan!


Wij zetten ons in voor een duurzame en een relatief goedkope oplossing om uw huis of pand te koelen en te verwarmen. De hoge gasprijzen laten de energierekening de pan uit rijzen, waardoor u een passend systeem al snel heeft terugverdient.

 

Wij zijn een jong, onafhankelijk bedrijf en werken met alle type aircosystemen. Door onze specialistische kennis en brede ervaring met verschillende toepassingen en merken installaties, weten wij wat voor u het meest geschikt is en kunnen wij u in uw wensen voorzien en verder adviseren.

 

Om dit alles te mogen realiseren, zijn wij F-gassen gecertificeerd door middel van het STEK certificaat en BRL100 gecertificeerd. Ook leveren wij enkel systemen af welke voldoen aan de wettelijke vereisten. Hierdoor kunnen wij op zowel de budget als de duurdere installaties een volledige garantie geven van 2 jaar of meer!

Like en volg ons op Facebook


Op onze facebook pagina delen wij bijna al onze projecten. Dit geeft een inzicht in de producten en diensten die wij leveren, inclusief voorbeelden. Hier kunt u bijvoorbeeld kijken wat u zelf mooi vindt. Op de pagina zijn ook reviews van onze klanten te lezen.

MORE ON FACEBOOK

ERVARINGEN


Wij hebben Inmiddels al twee airco’s laten plaatsen. Goede adviezen en er wordt goed met je meegedacht. Eerlijke prijzen en alles volgens afspraak geregeld en heel netjes afgewerkt! Bedankt, erg blij mee!


 - Marcel


“Wij hebben in ons appartement een airco laten plaatsen. Alles is volledig naar onze wens geplaatst. Er zijn handige adviezen gegeven en ook hebben wij een uyitgebreidde uitleg gehad omtrent het systeem en het gebruik hiervan. Wij zijn erg tevreden!”


- Jan en Bea


“Ik heb twee systemen laten plaatsen, en ik ben hier erg tevreden over. Door de stroom die ik opwek met mijn zonnepaele, kost het verbuik van de systemen mij niks en gebruik ik aanzienlijk minder gas. Al met al, een goede investering!”


- Rico